Sakçagözü İlkokulu
Sakçagözü mah. Nurdağı/Gaziantep
05434502025

VİZYON

Topluma yararlı,Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan,ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Okulumuzda Normal Öğretim Yapılmaktadır.

Okulumuzda Normal Öğretim Yapılmaktadır.

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Sakçagözü Mahallesinde bulunan lojmanlar okul bahçesindedir kaloriferlidir.

İle 50km İlçeye 17km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Gaziantep ,Osmaniye ve KahramanMaraş´a yaklaşık olarak aynı mesafededir.Nurdağının mahallesidir.Nüfusu 5-6 bin civarındadır.Halkı genellikle çiftçilikle uğraşmaktadır.Sakçagözünde fırın ,kasap,market,cami,sağlıkocağı bulunmaktadır.